Ambassadeurs

Klik onderaan de tekst over de ambassadeur op de button om meer te weten te komen over de persoon en zijn of haar activiteiten.


Maarten Ghysels

Lichaamsgericht psychotherapeut, relatietherapeut, seksuoloog en de schrijver van het boek 'Je baby vertelt'.

Het is zijn missie om oude kindwonden m.b.t. liefde en seksualiteit bij volwassenen te onderzoeken en te helen. "Prachtig werk! Ik kan me in de inhoud helemaal vinden, deel dezelfde overtuiging en wil dan ook van ganserharte ambassadeur zijn."

Meer over Maarten en zijn werk

Marijke Sluijter

De bezielster van EducareNetwerk en OpgroeienInVerbondenheid op Facebook. Ze ontplooit activiteiten om meer verbondenheid in het leven van kinderen te brengen, zoals nu met de magische cirkels waarmee kinderen de tafels spelend op straat leren en verschillende generatties elkaar ontmoeten: eduqreation.teachable.com.  "Een mooi manifest Janita, ik geef het heel graag door."

Meer over Marijke en haar projecten

Steven Vromman

Low Impact Man en milieuactivist, performer en facilitator Actieve Hoop. Zijn missie: mensen inspireren om te werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam op een gezonde planeet. "Als we onze kinderen een toekomst willen bieden moeten we onze relatie met de natuur grondig herzien. Het 123 perspectief van kinderen is een prachtige leidraad die ons op weg zet naar een liefdevolle en zorgzame omgang met elkaar en onze planeet."

Meer over Steven en zijn activiteiten

Giovanni Vogelaar

Sinds ik in 1999 op een internaat ging werken met 'probleemkinderen', zijn ze mijn spiegels geworden. Zij maakten me op soms heel confronterende wijze duidelijk, dat ik me helemaal niet bewust was van mijn vaak hypocriete gedrag. Kinderen hebben mij wakker geschud uit lijden en overleven waarin ik niet authentiek was. Ook lieten ze me zien, dat ik hen onbewust aan het leren was, hun eigen authenticiteit op te geven. Stap voor stap ben ik aan het leren een leven te leiden vanuit authenticiteit. Voor die lessen ben ik kinderen eeuwig dankbaar en ik heb mogen ontdekken waarom ik hier op aarde ben. Het is mijn missie om kinderen hun stem terug te geven, te beginnen bij het kind in mezelf dat ik lang had weggestopt. Ik ben hier niet om kinderen te redden, want zij hebben een eigen missie te vervullen. Wat ik wel mag doen, is Spaceholder zijn voor alle (innerlijke) kinderen, zodat we onze unieke blauwdruk ont-wikkelen in de wetenschap dat we volmaakt zijn zoals we zijn.

Meer over Gio en zijn werk/visie

Ken/ben jij een ambassadeur met een ruim netwerk die zich achter het manifest zou willen scharen en het in zijn/haar netwerk wil promoten? Mail ons dan via: Us@WeMirrorYou.com